Bereikbaarheid en spreekuren

De praktijk is op werkdagen geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur, behalve op donderdag. Dan is de praktijk geopend van 08.00 uur tot 12.00 uur.

Van 08.00 uur tot 10.00 uur kunt u ons bellen voor het maken van afspraken, het aanvragen van visites en het aanvragen van medicatie.

Tussen 10.30 uur en 11.00 uur kunt u bellen voor het opvragen van uitslagen en voor korte vragen.

Alleen voor een spoedgeval zijn wij de gehele dag bereikbaar

Spreekuren (alleen volgens afspraak)
Een afspraak duurt 10 minuten. Heeft u meerdere klachten of denkt u meer tijd nodig te hebben, kunt u dit doorgeven bij het maken van de afspraak. Dan proberen wij meer tijd in te plannen.

Visites
De dokter rijdt visites tussen 13.00 uur en 15.00 uur . Wilt u dat de dokter bij u thuis langskomt? Bel dan in de ochtend voor 10.00 uur. De assistente kan dan (in overleg met de huisarts) een visite inplannen.

Telefonisch spreekuur & beeldbellen
Wilt u de arts telefonisch spreken? U  kunt  aan de assistente vragen of  de huisarts u terug belt. De huisarts kan zo nodig gebruik maken van beeldbellen tijdens een telefonisch consult. Vraag naar de mogelijkheden bij de assistente.

Assistentenspreekuur
De assistente heeft haar eigen spreekuur tussen 13.00 uur en 15.00 uur voor het doen van kleine onderzoeken en behandelingen (bloeddruk meten, urine nakijken, oren uitspuiten, wratten aanstippen e.d.). Hiervoor kunt u met haar een afspraak maken.

Urine controle
Bij het nakijken van de urine verzoeken wij u  de urine voor 11.00 uur in de ochtend in te leveren. De beste urine om te testen is de eerste ochtend urine. Mocht u het niet gelijk om 08.00 uur in kunnen leveren kunt u het in de koelkast bewaren. De assistente zal de urine nakijken en het beleid met de huisarts bespreken. Voor de uitslag van de urine kunt u ’s middags tussen 13.30 uur en 15.00 uur terugbellen.

Medische vragen online stellen via MijnGezondheid.net
De praktijk is aangesloten bij MijnGezondheid.net. Dit is een een online omgeving waarmee u eenvoudig en snel veilig uw vraag aan de huisarts kunt stellen.

Terug naar boven